Γεια σας κορίτσια! 
Καταρχήν θα σας πρότεινα αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να δείτε το βιντεάκι μου σχετικά με το Nilaya Spa. Θεωρώ πως η εικόνα μιλάει απο μόνη της.
Βλέποντας και μόνο τον χώρο, που αμέσως σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει, αντιλαμβάνεστε ότι θα ζήσετε μια τουλάχιστον απολαυστική εμπειρία.  Όταν μ'αλιστα αφεθείτε στα λεπτά μεν, ικανότατα (και πολύ δυνατά) δε, χέρια της Μυρσίνης ή των υπολοίπων θεραπευτών του Nilaya, τότε θα ξεχάσετε και την κρίση, και τα προβλήματα, μη σας πω ότι θα ξεχάσετε και το όνομα σας!
Εγώ επέλεξα να κάνω το Nilaya massage το οποίο είναι ένας συνδυασμός τεχνικών που όλες έχουν ένα σκοπό: να σε κάνουν "αλοιφή". Ισως είναι λίγο μπανάλ η έκφραση, αλλά πραγματικά νιώθεις ότι θα χυθείς στο πάτωμα και κάποιος θα πρέπει να σε μαζέψει με ένα κουταλάκι και να σε στείλει σπίτι σου. Τόση χαλάρωση!
Μετά από αυτό έκανα χαμάμ, το οποίο είχα παρεξηγήσει γιατί νόμιζα οτι δεν το αντέχω, αλλά τελικά είναι ευχάριστο μόλις το συνηθίσεις λίγο. Και αμέσως μετά από αυτή την υπέροχη αποτοξίνωση, μπήκα στο τζακούζι και ένιωθα τις υπέροχες μπουρμπουλήθρες να μου γαργαλάνε το σώμα! Νόμιζα πως είμαι τουλάχιστον 10 κιλά ελαφρύτερη... (ψευδαίσθηση δυστυχώς!). 
Στη συνέχεια πήγα στα αποδυτήρια, όπου εξακολουθείς και ακούς αυτή τη χαλαρωτική μουσικούλα και κάνεις το ντουζάκι σου και βάζεις τις κρεμούλες σου και απλά δεν θέλεις να φύγεις! Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος παντού και κυριαρχεί το σκουρόχρωμο ξύλο και τα φυσικά υλικά.  
Θα ήθελα πολύ να κάνω κάθε μέρα κι απο κάτι. Τη μια μέρα να κάνω τζακούζι, την άλλη θεραπείες για το πρόσωπο, την παράλλη θεραπείες για το σώμα. Αλλα οι εποχές είναι δύσκολες, γι αυτο θα αρκεστώ στο να πηγαίνω που και που και να κάνω κατι για μένα. 'Ενα δώρο το άξιζω βρε αδελφέ! Αλλα το αξίζει και η φίλη μου η Κλαίρη, γι αυτό στα γενέθλιά της θα της κάνω δώρο μια θεραπεία ή ένα μασάζ. Και στη μαμά μου που παραπονιεται ότι κάνει τα πάντα για όλους και κουράζεται, και κανείς δεν κάνει κάτι για εκείνη, θα της πάρω μια θεραπεία για το πρόσωπο ή το σώμα, που θα την ξεκουράσει και θα την ανανεώσει! 

Το Nilaya Spa βρίσκεται στα Βόρεια προάστεια, συγκεκριμένα στη Ν. Ερυθραία και μπορεί κανείς να πάει εύκολα μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας (έξοδος Κηφισιά) ή μέσω της Λ. Κηφισίας. Μπείτε και στο Site τους για λεπτομέρειες σχετικά με τις θεραπείες, κόστη, κλπ. 

Ενδεικτικά, κάποιες φωτογραφίες από τον χώρο (εκτός από αυτές που έχω στο video): 





Nilaya Spa
Χαριλάου Τρικούπη 149
Κηφισιά 145 64
Τηλ.: 210 800 1130

xxx

P.S.: Αν πάτε και κάνετε κάποια θεραπεία ή αν έχετε ήδη κάποια εμπειρία από το Nilaya αφήστε μου κάποιο σχόλιο! Φιλιά!